Altijd hoger, altijd meer TVH Equipment, maar steeds "safety first"

21.04.2020 - Altijd hoger, altijd meer TVH Equipment, maar steeds "safety first"

TVH Equipment draagt zorg voor haar klanten en personeel! Het zet zich volledig in om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan en levert de nodige stand-by diensten voor het uitvoeren van essentiële activiteiten.

Onze TVH-medewerkers dienen strikte hygiënevoorschriften te hanteren. Om hieraan bij te voldoen hebben we - naast het gebruik van PBM-uitrusting, handschoenen, maskers, kleding etc... - in samenwerking met onze eigen technische dienst, onze draagplatformen voorzien van een uitneembare plexi-wand ter bescherming van onze eigen operatoren en de technici van onze klanten. Een vooraf geïnstalleerde en verwijderbare wand maakt het mogelijk om de sociale afstand te respecteren, maar ook om microscopische projecties te vermijden in het geval dat de operatoren te dichtbij zijn. Zo zorgen we voor een bescherming over de hele hoogte en bovendien ook aan de buitenzijde van het draagplatform. 

TVH Equipment blijft onder alle omstandigheden uw betrouwbare partner voor de verhuur van autohoogwerkers met chauffeur, in heel Europa.

Een e-mailadres voor al uw vragen of offertes: camion-c@tvh.com

#mateco
#beveiliging
#tvhequipment
#hoogwerkers