Doosan rebranding naar Bobcat - TVH Equipment
← Zurück

Doosan rebranding naar Bobcat

Doosan Bobcat past de wereldwijde merkstrategie aan: heftrucks worden onderdeel van het Bobcat-merk. En uiteraard volgt TVH Equipment, als jarenlang exclusief dealer van Doosan heftrucks en warehousing voor België, deze belangrijke rebranding. Doosan Bobcat, onderdeel van Doosan Group, een van de toonaangevende producenten van compacte machines, heeft een nieuwe, wereldwijde merkstrategie aangekondigd, om nieuwe business- en groeimogelijkheden voor het Doosan Bobcat productportfolio te creëren.

Bobcat is een iconisch merk dat de wereld heeft veranderd met de ontwikkeling van de markt voor compacte machines. Het is spannend om met het merk nieuwe markten aan te boren”, vertelt Scott Park, CEO van Doosan Bobcat. “Doosan Industrial Vehicle heeft een lange geschiedenis en veel ervaring met de ontwikkeling van kwaliteitsproducten. Door dit sterke Doosan-merk aan het Bobcat-portfolio toe te voegen, kunnen we niet alleen deze productlijnen verder ontwikkelen, maar ook de activiteiten van Doosan Bobcat in het algemeen uitbreiden, zodat we onze klanten nog meer oplossingen kunnen bieden, waarmee ze nog meer kunnen bereiken.” 

 

Merkbekendheid

De rebranding van de productlijnen van industriële voertuigen is erop gericht de merkwaarde en de awareness voor het totale productportfolio te vergroten. De rebranding moet zorgen voor een complete klantervaring en een grotere naamsbekendheid, zodat het merk toegankelijker en aantrekkelijker wordt voor meer klanten in meer markten. 

De afgelopen vijf jaar heeft Bobcat zijn productportfolio aanzienlijk uitgebreid. Het merk bracht in die periode meer nieuwe machines op de markt dan in alle voorgaande jaren samen. Het merk heeft zijn aanbod met veel succes uitgebreid met nieuwe technologieën, innovaties en productlijnen. 

“Het merk Bobcat helpt ambitieuze en gedreven bedrijven om meer te bereiken. Overal ter wereld worden grote uitdagingen iets kleiner dankzij onze machines, verduidelijkt Laura Ness Owens, Vice-President of Global Brand bij Bobcat. “Door het merk Bobcat uit te breiden met industriële voertuigen, kunnen we nog meer klanten op nog meer manieren helpen.” 

 

Identiteit en design

Als onderdeel van de nieuwe identiteit zullen de heftrucks en warehousing-producten designtechnische en esthetische verand    eringen ondergaan in lijn met het huidige Bobcat-merk. De machines voor material handling zullen geleverd worden via het omvangrijke, Europese dealernetwerk van Doosan Bobcat. 

‘Voor België betekent dit dat TVH Equipment, het dealership van deze nieuwe range Bobcat heftrucks en warehousing-producten exclusief zal verderzetten’, vertelt Jean-Pierre De Nil, Director Sales van TVH Equipment.

Kommentare

Keine Kommentare

Kommentar schreiben

* Diese Felder sind erforderlich