Blog - TVH Equipment

Veilig werken met een heftruck

Hoe creëer je een veilige werkomgeving in een magazijn waar heftrucks ingezet worden? Dit zijn alvast vijf concrete en eenvoudige tips.

Wanneer een verreiker kiezen en welk type?

Een verreiker is een hefmachine, die plaatsen bereikt waar andere het laten afweten. Verreikers zijn uitgerust met een telescooparm om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Maak kennis met één van de veelzijdigste machines die haar nut bewijst op de werf, op het veld, op het erf en in de stallen van de boerderij.

7 tips voor veilig werken op hoogte

Dat er risico’s verbonden zijn aan werken op hoogte is een evidentie. Een degelijke opleiding, duidelijke veiligheidsvoorschriften en een regelmatige inspectie van de machine kunnen veel ongevallen voorkomen. Dit zijn 7 tips om in het achterhoofd te houden wanneer je een hoogwerker gebruikt.

Looking for hygienic transport?

What benefits can an electric pallet truck offer your company?

What about emmission standards? (part 1)

Extreem weer: wat mag en wat niet?

Emissienormen (deel 2)

(Deel 2) De milieuproblematiek eist steeds meer een vooraanstaande plaats op. Ook bij mateco maken we werk van een verminderde uitstoot. Maar wat zijn nu eigenlijk die schadelijke stoffen? En welke emissienormen gelden er vandaag, onder meer voor hoogwerkers?