80 000 medewerkers erbij voor een groenere toekomst - TVH Equipment
← Return

80 000 medewerkers erbij voor een groenere toekomst

Met de plaatsing van twee bijenkasten onder het label Beeing, is TVH Equipment nu de thuisbasis van maar liefst 80 000 nieuwe medewerkers: honingbijen. Deze unieke samenwerking creëert niet alleen een duurzame leefomgeving, maar draagt ook bij aan de bevordering van biodiversiteit en het welzijn van bijen. 

 

Waarom bijen? 

Bijen spelen een essentiële rol in ons ecosysteem. Zo’n 80% van alle bloemplanten is afhankelijk van bestuiving door insecten, en ongeveer 70% van ons dagelijks voedsel, zoals fruit, groenten en oliën, is afhankelijk van deze bestuiving. Helaas staat de gezondheid van bijen wereldwijd onder druk. Met de plaatsing van bijenkasten op ons bedrijf willen we actief bijdragen aan een duurzame en ecologische samenleving. 

 

Wat betekent dit voor ons? 

Door bijen op ons bedrijfsterrein te verwelkomen, worden we niet alleen onderdeel van een groenere toekomst, maar krijgen we ook de kans om bij te dragen aan baanbrekend onderzoek. Beeing, in samenwerking met gerenommeerde instituten zoals de KU Leuven in België en Wageningen Universiteit in Nederland, streeft naar gezonde en veerkrachtige bijenkolonies. We zijn trots om pionierswerk op dit gebied te ondersteunen. 

 

Team-activiteit en gezondheidsvoordelen 

Als onderdeel van deze samenwerking zullen we onze medewerkers de unieke kans kunnen bieden om de bijenkolonies samen met de imker te inspecteren. Dit is niet alleen een leuke team-activiteit, maar ook een educatieve ervaring. Bovendien heeft het consumeren van lokale honing voordelen, zoals het opbouwen van weerstand en het verminderen van allergische reacties, waaronder hooikoorts. 

 

Speciale korting voor medewerkers 

Beeing biedt een exclusieve kortingscode aan voor de medewerkers van TVH Equipment. Met de kortingscode “TVH_2023” krijgen jullie een aantrekkelijke korting bij het bestellen van bijenproducten. Deze kortingscode is een jaar geldig en kan gebruikt worden bij het afrekenen op de website van Beeing. Voor nog meer gemak kan de korting ook direct toegepast worden via de volgende link: www.beeing.be/discount/TVH_2023

 

Meer informatie en support Beeing 

Voor meer informatie over Beeing en het bestellen van bijenproducten met korting, kun je een bezoek brengen aan de website van Beeing op www.beeing.be. We moedigen jullie aan om deze gelegenheid te benutten en bij te dragen aan een groenere en duurzamere toekomst. 

Comments

No comments

Write comment

* These fields are required